Update #2: orgel, kerkbanken en bouwmaterialen

De tweede update over de renovatie van de Thaborkerk

Hierbij even een korte update van de renovatie! Allereerst kunnen we met dankbaarheid terug kijken op de eerste zondag in de Eben Heazer kerk.


Er wordt hardt gewerkt in de kerk. Afgelopen week zijn er 1000 orgelpijpen verwijderd. Zowel bestaande uit tin en lood als houten pijpen. Eind juli wordt dit vervolgd om het orgel te demonteren om vervolgens te renoveren. Ook zijn alle kerkbanken inmiddels los en worden de vloeren boven en beneden eruit gehaald. Rondom de kerk wordt ook doorgewerkt, bijvoorbeeld het losgraven van de fietsenstalling. Hieronder zijn een aantal filmpjes en foto’s te zien als impressie.

We zijn dankbaarheid hoe het tot nu toe alles verlopen is. En mooi om te zien hoe we samen als gemeente zijnde werken en bouwen aan een nieuwe kerk.

Ook worden er veel bouwmaterialen gesponsord vanuit verschillende bedrijven. De giften die wij hebben mogen ontvangen, ook vanuit andere gemeentes, zijn wij erg dankbaar voor. Zo zien we ook hoe de Heere werkt. Wat een zegen, waarvoor we allereerst Hem, en daarbij een ieder ook hartelijk willen bedanken!

Tot zover de nieuwste ontwikkelingen. We hopen en bidden om Gods zegen over dit alles. Mocht u naar aanleiding van deze update nog vragen hebben, weet dan dat u altijd bij ons terecht kan.

Groeten,

De mannen van de huisvesting

Bekijk hier de foto’s en filmpjes: