Hallo!

Leuk dat u/jij even een kijkje komt nemen op de pagina van onze Jeugd Vereniging “Ora et Labora”, wat Bid en Werk betekent. Onze JV is opgericht op 9 mei 1964. Dat is alweer 53 jaar! Om week op zondagavond komen wij bij elkaar. We eten dan eerst gezellig met z`n allen een broodje. Aansluitend lezen we uit de Bijbel, wordt er een inleiding gehouden en daarna bespreken we vragen of stellingen. Dit levert soms flinke, maar zeker ook leerzame, discussies op! Na afloop worden er vaak nog een aantal mooie liederen gezongen waarbij we begeleid worden door een aantal muzikale leden!
Een aantal keer per seizoen hebben wij een regiocontactavond. Wij komen dan bij elkaar met jongeren van andere Chr. Geref. Kerken. Je komt dan vaak ‘oude bekenden’ tegen en legt ook weer nieuwe contacten, kortom het zijn dus goede en gezellige avonden.
Ook houden wij regelmatig acties voor een goed doel.
Elke jaar, tijdens het hemelvaartweekend, gaan wij een paar dagen met elkaar weg. De dagen staan in teken van Bijbelstudie, zingen, sporten en natuurlijk gezellig samenzijn. Ben je nou benieuwd wat voor acties wij gaan houden of wil je gewoon eens sfeer komen proeven en meediscussiëren op één van onze avonden dan ben je (vanaf 15 jaar) van harte welkom!! Neem gerust ook vrienden en vriendinnen mee, hoe meer zielen hoe meer vreugd!

Groetjes de Jeugd

Bestuur:
Marco Pronk, voorzitter