Evangelisatiecommissie

Er wordt door de commissie in de directe omgeving van de kerk een folder verspreid “De Weg”. De inhoud is veelal afgestemd op de tijd in het kerkelijk leven. Zo wordt altijd ingegaan op de heilsfeiten, Kerst, Goede Vrijdag en Pasen, Hemelvaart en Pinksteren. Ook wordt er in de herfstvakantie een Vakantie Bijbel Club georganiseerd waar ook kinderen uit de omgeving (niet kerkelijk) van harte welkom zijn.

• maandag 25 maart 2019 - 1 Korintiers 13:12-13
    Want wij zien nu door een spiegel in een duistere rede, maar alsdan zullen wij zien aangezicht tot aangezicht; nu ken ik ten dele, maar alsdan zal ik kennen, gelijk ook ik gekend ben. En nu blijft geloof, hoop en liefde, deze drie; doch de meeste van deze is de liefde. -- 1 Korintiers 13:12-13