Evangelisatiecommissie

Er wordt door de commissie in de directe omgeving van de kerk een folder verspreid “De Weg”. De inhoud is veelal afgestemd op de tijd in het kerkelijk leven. Zo wordt altijd ingegaan op de heilsfeiten, Kerst, Goede Vrijdag en Pasen, Hemelvaart en Pinksteren. Ook wordt er in de herfstvakantie een Vakantie Bijbel Club georganiseerd waar ook kinderen uit de omgeving (niet kerkelijk) van harte welkom zijn.

• woensdag 18 juli 2018 - Efeziers 6:13-15
    Daarom neemt aan de gehele wapenrusting Gods, opdat gij kunt wederstaan in den bozen dag, en alles verricht hebbende, staande blijven. Staat dan, uw lenden omgord hebbende met de waarheid, en aangedaan hebbende het borstwapen der gerechtigheid; En de voeten geschoeid hebbende met bereidheid van het Evangelie des vredes. -- Efeziers 6:13-15