Evangelisatiecommissie

Er wordt door de commissie in de directe omgeving van de kerk een folder verspreid “De Weg”. De inhoud is veelal afgestemd op de tijd in het kerkelijk leven. Zo wordt altijd ingegaan op de heilsfeiten, Kerst, Goede Vrijdag en Pasen, Hemelvaart en Pinksteren. Ook wordt er in de herfstvakantie een Vakantie Bijbel Club georganiseerd waar ook kinderen uit de omgeving (niet kerkelijk) van harte welkom zijn.

• dinsdag 20 november 2018 - Zacharia 8:16-17
    Dit zijn de dingen, die gij doen zult: spreekt de waarheid, een iegelijk met zijn naaste; oordeelt de waarheid en een oordeel des vredes in uw poorten. En denkt niet de een des anderen kwaad in ulieder hart; en hebt een valsen eed niet lief; want al deze zijn dingen, die Ik haat, spreekt de […]