Graag heten we u deze zomer als gast weer welkom in onze diensten, iedere zondag om 10.00 en 17.00 uur!

Wanneer u een dienst wilt bijwonen, vragen we u om bij de ingang van de kerk te vragen naar de koster, br. J. Taal. Hij wijst u dan graag een plek.

U kunt uiteraard ook onze diensten met beeld en geluid blijven volgen via deze website. Daarvoor gaat u naar de rubriek Kerkdiensten en dan ziet u vanzelf de mogelijkheid van de live uitzending. Ook is het mogelijk om diensten terug te luisteren.

Wilt u voorafgaand aan het bijwonen van een kerkdienst telefonisch contact hebben met onze koster, dan kan dat natuurlijk. Hij is bereikbaar onder het nummer 06-10198236.

Het spreekt voor zich dat we in en rond onze kerk houden aan de bekende basisregels om verspreiding van het coronavirus te voorkomen.