Ds. W.L. van der Staaij, predikant@cgk-scheveningen.nl

Consulent: Ds. A. Hoekman

De kerkenraad bestaat uit 6 ambtsdragers t.w.:  3 ouderlingen en 3 diakenen.
De taakverdeling binnen de kerkenraad is als volgt:

Ouderlingen:

C. Pronk sr.
E. Ammeraal
T. Wakum

Diakenen:
C.Pronk jr.
R. Plugge
A. Bargeman

Kindercrèche
Op zondag is er tijdens de morgendienst gelegenheid uw kind(eren) naar de crèche te brengen, zodat u in de gelegenheid bent de kerkdienst bij te wonen. Op bid- en dankdag is de crèche ‘s middags geopend.

Er is een leeftijdsgrens aan verbonden: tot 6 jaar.

Wilt u meehelpen of heeft u vragen, neem dan contact op met Mevr. D. Bargeman-Plugge, Tel. 2128079.  Zij is contactpersoon voor de crèche.

Catechisaties
De catechisaties worden gehouden vanaf medio september tot pasen. In de herfst-, kerst- en voorjaarsvakantie en in de weken van bid- en dankdag wordt er als regel geen catechisaties gehouden. De catechisatie is verdeeld over 2 groepen:

Groep 1, jongelui van 12 t/m 15 jaar
Groep 2, jongelui van 16 jaar en ouder

Belijdeniscatechisanten dienen vooraf contact op te nemen met de predikant. De catechisaties worden door de predikant wekelijks gegeven volgens onderstaand schema:

Dinsdag:
19:00 – 19:45 uur
20:00 – 20:45 uur

Belijdeniscatechisatie
In overleg met de predikant

• dinsdag 20 november 2018 - Zacharia 8:16-17
    Dit zijn de dingen, die gij doen zult: spreekt de waarheid, een iegelijk met zijn naaste; oordeelt de waarheid en een oordeel des vredes in uw poorten. En denkt niet de een des anderen kwaad in ulieder hart; en hebt een valsen eed niet lief; want al deze zijn dingen, die Ik haat, spreekt de […]